Fizetés és szállítás

Közvetlen Banki Utalás (Előre utalás):

Fizetés közvetlenül a 10918001-00000081-78860006 bankszámlánkra. Kedvezményezett neve: “Lemmings.hu”.  A megjegyzés rovatban tüntesse fel a nevét illetve a rendelésszámot.

Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresz-tül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kivá-lasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Ameny-nyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

PayPal fizetés:

Az oldalunkon lehetőség van PayPal-lal való fizetésre, de fizethet hitelkártyával is, ha esetleg nem rendelkezne PayPal számlával.

Csomagfeladás és Szállítás

Szállítási partnerünk a GLS. Rendelésed kérheted házhoz (termék kosárba rakása után érheted el pénztárunkat).

Ingyenes szállítás 20 000 Forint felett.

Hétköznaponként délelőtt 10:00 előtt leadott rendelésed 2-3 napon belül érkezik meg hozzád.

Hétköznap délután 10:00 után leadott rendelésed 2-4 napon belül érkezik meg hozzád.

A szállítási időt a Pénztár oldalon is megjeleníti weboldalunk.